امروز : یکشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۲ - 16 ذو القعدة 1444
حل مسائل و چالش های اقتصادی کرمانشاه با شناسایی ظرفیت های داخلی استان امکان پذیر است
⭕️ دکتر پیمان لطیفی در نشست هئیت اندیشه ورزی که با حضور سرپرست معاونت اقتصادی استانداری کرمانشاه و جمعی از اعضای بسیج اساتید و خانه نخبگان استان کرمانشاه در استانداری برگزار شد؛ اظهار کرد؛ حل مشکلات اقتصادی استان کرمانشاه از دغدغه های کارگروه ها و اندیشکدههای خانه نخبگان است.
🔹وی افزود: حل مسائل و چالش های اقتصادی استان کرمانشاه با تمرکز بر ظرفیت های داخلی استان امکان پذیر است و برای حل مسائل اصلی اقتصادی مبتنی بر ظرفیت های شناسایی شده در استان و با استفاده از نظرات و طرح های نخبگان اقتصادی، می توان راهکارها و اقدامات عملیاتی ارائه داد.
🔹رئیس خانه نخبگان بسیج کرمانشاه با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در حل مشکلات اقتصادی، گفت: اخیرا مقام معظم رهبری فرموند؛ ” امروز، مهمترین کارهای ما کارهای اقتصادی است. بدون رشد اقتصادی کار پیش نمی رود. خب رشد اقتصادی اگر بخواهد پیدا بشود، تولید اگر بخواهد افزایش پیدا کند، باید ثبات اقتصادی باشد، تورم باید مهار بشود و امروز یکی از کارهای اساسی که مسئولین کشور، قوهی مجریه، قوهی مقننه، دستگاههای پیگیری، دستگاههای اجرایی به عهده دارند، مسئولین مستقیم و مسئولین غیرمستقیم این است که علاج کنند. علاجپذیر است. این جور نیست که علاج نداشته باشد. راه دارد. باید راهش را پیدا کنند. علاج کنند تورم را.”
🔹لطیفی گفت: موضوع حل مسائل اقتصادی به عنوان رکن اصلی مسائل جامعه از مواردی است که در خانه نخبگان بسیج به آن توجه شده است و حل مسئله فرهنگ اقتصادی یکی از دغدغه های مجموعه نخبگانی است که برای آن راهکار و ایده هایی را مطرح کرده اند.
🔹وی اجرایی شدن شفافیت مالی را مهم عنوان کرد و گفت: با وجود فراهم بودن زیرساخت ها هنوز بحث شفافیت مالی در کشور اجرا نشده است و عدم برون رفت از این بخش بسیاری از مسائل اقتصادی را با مشکل روبرو می کند.
🔹وی با اشاره به تورم لجام گسیخته و موضوع نقدینگی گزاف در جامعه گفت: بزرگترین معضلات اقتصادی از تورم و نقدینگی ایجاد شده و بحث اجرای شفافیت مالی و اخذ مالیات ها در این حوزه می تواند راهگشا باشد.
🔹لطیفی ارائه راهکارها و ایدههای اقتصادی توسط نخبگان و فرهیختگان برای حل مشکلات اقتصادی استان را یادآور شد و گفت: خانه نخبگان استان کرمانشاه با ۲۴ اندیشکده تحت نظر یک اندیشگاه فعالیت دارند و با ۲۴ کارگروه و قرارگاه های رسانه، عملیات، جهادی و مجموعه فرهنگی و ورزشی در بحث اندیشه ورزی به کمک دستگاه های اجرایی آمده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.