امروز : چهارشنبه, ۱۲ مهر , ۱۴۰۲ - 20 ربيع أول 1445
ظرفیتهای بالای جغرافیایی و انسانی، تنوعات قومی، فرهنگی و مذهبی از موقعیت های ژئوپلیتیکی کرمانشاه است
🔹️دکتر شهاب عسگری گیلانه در زمینه جغرافیای سیاسی استان کرمانشاه، اظهار کرد: امروزه یکی از مهمترین مسائل ملی و بینالملی که برای همه کشور ها حائز اهمیت است و در اولویت های سیاست گذاری ملی و منطقه ای محسوب می شود وجود مرزهای مشترک با همسایگان است.
🔹️وی افزود: همواره حکومتها در جهت تقویت و تکوین مرزها قدمهای محکمی برداشته اند که در این راستا کشور ایران نیز مستثنی از این قضیه نبوده چرا که تاریخ جنگهای بهوجود آمده نقش مرزها را به خوبی نشان داده و از طرفی نقاط ضعف و قوت آن نیز برای هر شنونده و بیننده ای قابل فهم است.
🔹️عضو خانه نخبگان استان کرمانشاه تصریح کرد: استان کرمانشاه با ۳۷۰ کیلومتر مرز بین المللی مشترک با عراق و داشتن ۶ شهرستان مرزی و ۲ مرز رسمی بین المللی پرویز خان و خسروی و چهار بازارچه مرزی و داشتن شبکه حمل و نقل ریلی و از طرفی محلی برای صادارت بیش از ۵۰ درصد انواع و اقسام کالاهای مصرفی و خام به کشور عراق ظرفیتهای بالای جغرافیایی، انسانی، تنوعات قومی، فرهنگی و مذهبی از موقعیت ژئوپلیتیکی خاصی برخوردار است و همواره کانون توجه انواع تهدیدات قرارگرفته و به سبب آن, نیز توانسته بر روند سیاسی کشور تاثیر گذار شود.
🔹️عسگری خاطر نشان کرد: درست است که در حال حاضر موقعیت استراتریکی و ژئوپلیتیکی مبتنی بر صلح است اما تهدیدات کما فی سابق به قوت خود باقیست و نباید ظرفیتهای موجودی که بهعنوان یک سرمایه در اختیار استان قرار دارد منحرف شود و تبدیل به تهدیدی علیه منافع ملی گردد.
🔹️ وی تاکید کرد: میبایست در تقویت هرچه بیشتر دیواره های مرزی انواع و اقسام سازه ها و فرهنگ سازی مردم مرز نشین در برخورد با دشمنان که در لباس فرهنگ و مذهب خود را مخفی کرده اند بیش از پیش قدم برداشته شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.