استاندار کرمانشاه: پیگیر افزایش ساعات کار نانواییها و ارتقای کیفیت نان هستیم

روزنگارآنلاین، منوچهر حبیبی روز یکشنبه در نشست با اتحادیه خبازان با بیان اینکه نان در سبد غذایی مردم نقش مهمی دارد، افزود: افزایش کیفیت نان بسیار مهم و ضروری است که بخشی از آن به کیفیت آرد و بخش دیگر به نحوه اجرا توسط خبازیها باز می گردد.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه تهیه نان یک نیاز مستمر شهروندان است، در برخی از ساعات از جمله هشت شب به بعد تهیه نان از نانواییها برای شهروندان امکان پذیر نیست که ضرورت دارد ساعات پخت نان در تعدادی از نانوایی های کرمانشاه افزایش یابد به طوری که تا نیمه شب به مردم خدمترسانی کنند.
استاندار کرمانشاه پشنهاد داد در هر منطقه از مناطق هشت گانه شهر کرمانشاه یک نانوایی شیفت شب فعال باشد و این رویه بعد از بررسی و تصمیمگیری در شهرستانها نیز پیگیری خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به سختی کار خبازیها، ادامه داد: فعالیت نانواییها باید بهموقع و منظم و ساعت کاری مشخص داشته باشند.
حبیبی با انتقاد از تنوع پایین نان در استان کرمانشاه عنوان کرد: نانهای متنوعی از جمله لواش، تافتون، سنگکی سنتی، سنگکی صنعتی باید به سهولت در دسترس همه مردم باشد.
استاندار کرمانشاه اظهار کرد : بخش خصوصی و یا خود اتحادیه خبازان برای راهاندازی مجتمعهای نان باید پای کار بیایند و حمایتهای لازم از آنها انجام می شود.
او گفت: برای تامین نان مورد نیاز مردم و نیز با توجه به گردشپذیر بودن استان کرمانشاه توجه به این مقوله میتواند مهم و اثربخش باشد تا محلی برای عرضه انواع نان در یک مکان واحد به جهت تسهیل در ارائه خدمت به مردم وجود داشته باشد.
استاندار کرمانشاه افزود : بیشترین یارانه دولت در بخش آرد و نان است که باید نظارت جدی بر این بخش شود و توسط سیستم دولتی و اتحادیه صورت پذیرد.
حبیبی ادامه داد: بانک سپه مکلف شود تسهیلات مورد نیاز خرید ژنراتور را پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت اعلام شود تا این قضیه در پایتخت پیگیری شود.
استاندار کرمانشاه همچنین با اشاره به اینکه گندم هر استان ۱۰۰ درصد گندم جامع و کاملی نیست اضافه کرد: این گندم نیازمند مخلوط شدن با گندم مناطق دیگر است که شرکت غله باید آن را دنبال کند.
وی افزود : افزایش سهمیه آرد نانواییها را از طریق ملی پیگیری خواهم کرد.
استان کرمانشاه افزون بر ۲میلیون نفر جمعیت در ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۰ روستا دارد و در مجموع یک هزار و ۵۰ واحد نانوایی با سهمیه آرد دولتی و حدود ۲۰ تا ۳۰ نانوایی آزاد پز دارد و در هر نانوایی نیز به طور میانگین حدود سه نفر مشغول به کار هستند.
برچسب ها :استاندار کرمانشاه ، روزنگار ، روزنگارآنلاین ، کرمانشاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰