استاندار کرمانشاه: تولید مرغ در استان ۵۰ تُن بیش از نیاز روزانه مردم است

روزنگارآنلاین، منوچهر حبیبی در حاشیه بازدید از یکی از کشتارگاههای مرغ در شهرستان کرمانشاه، از فعالیت مستمر و عادی واحدهای تولیدی و تأمین نیازهای روزمره مردم خبر داد.
وی با اشاره به اینکه واحدهای تأمین کالاهای اساسی استان در حال حاضر با ظرفیت مطلوبی فعال هستند، گفت: «نمونه بارز آن همین کشتارگاه مرغ است که نهتنها نیاز روزانه استان را تأمین میکند بلکه بخشی از تولیدات خود را به استانهای همجوار نیز ارسال مینماید.»
استاندار کرمانشاه افزود: «طبق گزارشهای دریافتی، نیاز روزانه مردم استان به گوشت مرغ حدود ۱۵۰ تن است، در حالی که هماکنون بیش از ۲۰۰ تن مرغ در کشتارگاهها تولید و روانه بازار میشود؛ این یعنی ما بیش از نیاز مصرف داخلی تولید داریم.»
وی همچنین خاطرنشان کرد: «در بازدیدهای میدانی مستمر که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی انجام میشود، اطمینان حاصل شده که هیچگونه وقفهای در روند تولید و عرضه کالاهای اساسی وجود ندارد».
حبیبی با تاکید بر آرامش بازار و فعالیت طبیعی زنجیرههای تأمین، از مردم خواست تا با اطمینان خاطر و بدون نگرانی زندگی روزمره خود را ادامه دهند و اظهار داشت: «تمام واحدهای تولیدی استان کرمانشاه در شرایط کاملاً عادی مشغول به فعالیت هستند و هیچگونه کمبودی در تأمین کالاهای ضروری مردم گزارش نشده است.»
در پایان، استاندار با حضور در جمع کارگران و مسئولان واحد تولیدی، از زحمات آنان تقدیر و تشکر کرد و بر ادامه بازدیدهای میدانی در روزهای آینده نیز تاکید نمود.
برچسب ها :استاندار کرمانشاه ، روزنگار ، روزنگارآنلاین ، کرمانشاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰