تاریخ انتشار : یکشنبه 29 تیر 1404 - 15:18
کد خبر : 7706

شروع برداشت انجیر از باغات کرمانشاه/ پیش‌بینی تولید ۱۲ هزار تن در سال

شروع برداشت انجیر از باغات کرمانشاه/ پیش‌بینی تولید ۱۲ هزار تن در سال
برداشت انجیر از باغات استان کرمانشاه آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱۲ هزار تن محصول روانه بازار شود. عمده باغات انجیر در شهرستان دالاهو و دهستان ریجاب قرار دارد و بخش قابل توجهی از این محصول به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.

روزنگارآنلاین، برداشت انجیر از باغات کرمانشاه با برآورد تولید ۱۲ هزار تن آغاز شد. بخش عمده تولیدات مربوط به مناطق دالاهو و ریجاب است و بخشی از انجیر استان به کشورهای اروپایی و آسیایی صادر می‌شود. با بررسی برنامه‌های توسعه باغات، آینده تولید انجیر در استان نویدبخش خواهد بود.

رحمان فیض قربانی، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه اعلام کرد: سطح زیرکشت انجیر در استان به ۸۰۰ هکتار می‌رسد و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، حدود ۱۲ هزار تن انجیر تولید و روانه بازار شود.

مهم‌ترین مناطق تولید انجیر در کرمانشاه شهرستان دالاهو و دهستان ریجاب هستند، اما باغات انجیر در شهرستان‌هایی مانند سرپل ذهاب و گیلانغرب نیز وجود دارند. انجیر تولیدی در ریجاب به‌ویژه رقم “مجیفی” از کیفیت بالایی برخوردار است و به صورت اختصاصی در این منطقه تولید می‌شود. بخش زیادی از این انجیر به کشورهای اروپایی، آسیای میانه و حوزه خلیج فارس صادر می‌شود و سهم قابل توجهی در صادرات کشاورزی استان دارد.

در کنار رقم مجیفی، ارقام دیگر مانند شام، باوام علی، زردله، سیاوله، ملک محمدی و کوهی نیز در کرمانشاه تولید می‌شوند. برداشت ارقام دیررس انجیر در استان تا نیمه مهر ادامه دارد.

سال گذشته حدود ۱۱ هزار تن انجیر در استان برداشت شد و بنا به گفته مدیر باغبانی، توسعه باغات انجیر دیم و آبی در مناطق مستعد، از برنامه‌های آتی سازمان جهاد کشاورزی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.