سنقر و کلیایی، قطب ملی آفتابگردان کشور/ تولید ۱۱ هزار تن محصول از مزارع کرمانشاه

روزنگارآنلاین، دسعید کریمی اظهار کرد: امسال ۶ هزار هکتار از اراضی استان به کشت آفتابگردان اختصاص یافته و پیشبینی میشود از این میزان سطح حدود ۱۱ هزار تن محصول برداشت شود.
وی با بیان اینکه کرمانشاه با این میزان تولید مقام سوم محصول آفتابگردان را در کشور به خود اختصاص داده است افزود: میانگین عملکرد این محصول از هر هکتار یک تن و ۸۰۰ تا یک تن و ۸۵۰ کیلوگرم است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه شهرستان سنقر بیشترین سطح زیر کشت آفتابگردان در استان را دارد، یادآور شد: در مزارع قدیمی این شهرستان، عمدتاً رقم سنقری کشت میشود، اما در سالهای اخیر، ارقام T۶ و S۴۰۰ نیز به کشت این محصول اضافه شدهاند.
کریمی با بیان اینکه آفتابگردان سنقر و کلیایی به ثبت ملی رسیده است گفت: رقم آفتابگردان سنقری در حال حاضر یکی از ارقام مشهور کشور است که برداشت آن در استان کرمانشاه از اوایل شهریورماه آغاز و تا مهرماه ادامه دارد.
وی اضافه کرد: عمده رقم آفتابگردان کشت شده در این شهرستان “سفید ابلق پوست نازک” است که به دلیل شرایط آب و هوایی خاص شهرستان از طعم و مزه منحصر به فردی برخوردار است.
کریمی گفت: آفتابگردان تولیدی در این شهرستان معروف به تخمه سنقری طرفداران زیادی در داخل و خارج از کشور دارد، لذا محصول تولیدی شهرستان روانه بازار استانهای مختلف و حتی خارج از کشور به ویژه عراق میشود.
آفتابگردان یکی از محصولات مهم کشاورزی در استان کرمانشاه است و شهرستان سنقر و کلیایی به عنوان قطب تولید این محصول در استان شناخته میشود، زمان کشت این محصول از اوایل فروردین تا اوایل اردیبهشت ماه و زمان برداشت آن از شهریور تا مهر ماه است.
برچسب ها :روزنگار ، روزنگارآنلاین ، رییس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ، کرمانشاه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰